Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски обяви раздяла с още един директор

11 април 2023, 18:33 часа • 14802 прочитания

Българският футболен гранд Левски обяви, че се разделя с още един директор. Това е Йончо Арсов, който отговаряше за академията на "сините". Неговото напускане съпроводи Станимир Стоилов и неговия треньорски щаб, които също си тръгнаха от "Герена".

Йончо Арсов напусна Левски

За раздялата с Йончо Арсов стана ясно от публикация на Левски в социалните мрежи, с която "сините" се сбогуваха със Станимир Стоилов с емоционално видео. Напускането на Арсов означава, че в Левски ще трябва да мислят и за нов ръководител на академията на клуба.

Йончо Арсов

Кои лица си тръгнаха от Левски?

"Ръководството на клуба изказва своята благодарност за постигнатите резултати и висок професионализъм и към главния мениджър и директор на Академия „Левски“ Йончо Арсов", написаха от Левски. Клубът благодари и на помощниците на Мъри - Цанко Цветанов, Димитър Телкийски, Тодор Симов и Михайло Шейкероски, които също напускат.

Миналата седмица Левски отстрани изпълнителния директор Ивайло Ивков и члена на Надзорния съвет Петър Ганев. Днес пък стана ясно, че председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров напуска сдружението "Левски на левскарите", което се обяви против Наско Сираков и в защита на Ивайло Ивков и Станимир Стоилов.

ОЩЕ: Нови главоболия за Левски: Ключов играч отпадна за дербито с ЦСКА

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес