Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски мина и през Крумовград в Първа лига, няма кой да спре Мустафа Сангаре (ВИДЕО)

10 август 2024, 23:08 часа • 2480 прочитания

Левски продължава само с победи в Първа лига! "Сините" надвиха Крумовград с 3:0 в двубой от четвъртия кръг на efbet Лига, за да постигнат четвърти пореден успех в родния елит. На стадион „Георги Аспарухов“ Алекс Колев отбеляза две попадения, но шоуто на вечерта отново открадна Мустафа Сангаре, който се появи като резерва и се отчете с гол и асистенция.

Левски тотално надигра Крумовград и е 100%-ов в Първа лига

Възпитаниците на Станислав Генчев стартираха силно от първата минута. Евертон и Алекс Колев пропуснаха, а Майкон отправи силен шут, с който предизвика Янко Георгиев да демонстрира рефлекс. Логичното се случи в 10-ата минута, когато Алекс Колев откри резултата с глава. До почивката Левски тотално доминира. Цунами, Димитров и Ел Джемили обаче не намериха целта.

ОЩЕ: Новият в Левски: Киелини е като мой учител, вечно ще помня тренировките на Роналдо (ВИДЕО)

Левски

Мустафа Сангаре пак блести!

Статуквото се съхрани и през втората част. За Крумовград единствено Наско Милев бе близо до попадение, ала при тази ситуация Цунами се намеси решително. В 58-ата минута на терена се появи Мустафа Сангаре, който замени Евертон Бала, и започна да блести.

На снажния нападател му трябваха по-малко от 120 секунди, за да засече с глава центриране от корнер и да удвои аванса на "сините". 25-годишният французин не спря да тормози защитата на Крумовград, а в заключителните мигове на сблъсъка бе изведен зад гърба на отбраната от Асен Митков и подаде към Алекс Колев, който оформи крайното 3:0.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Локо Пловдив се завърна на пътя на победите, синът на Любо Пенев с асистенция (ВИДЕО)

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес