Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски чака бразилец и португалец до дни

08 юни 2024, 12:44 часа • 2168 прочитания

Левски е много близо до привличането на двама нови футболисти. Става въпрос за десен краен защитник от Португалия, както и за централен бранител от Бразилия. Това съобщиха колегите от „Гонг“. Както е известно, преди около месец мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сираков обяви, че тимът ще се подсили с поне петима нови играчи за предстоящия сезон.

Преговорите са в напреднала фаза

Имената на двамата футболисти, които се очаква да се присъединят към Левски се пазят в тайна, но е ясно, че преговорите с тях са в доста напреднала фаза и най-вероятно ще бъдат финализирани до дни. Ръководството на столичния гранд се надява, че те ще бъдат на разположение на Станислав Генчев още за старта на подготовката, която започва на 12 юни.

Станислав Генчев Даниел Боримиров

Левски има остра нужда от защитници

Левски отчаяно се нуждае от футболисти именно на тези два поста. Причината е, че на десния бек в момента тимът разполага единствено с Патрик-Габриел Галчев и юношата Дейвид Михалев. След продажбата на Хосе Кордоба в Норич пък в центъра на отбраната останаха Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров и младокът Виктор Любенов.

По-рано днес шеф на Крумовград разкри какво се случва с трансфера на Алекс Колев в Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес