Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крушарски: Фенове ми пишат, че ще ме трепят... Ау, колко ме е страх!

02 октомври 2024, 18:18 часа • 644 прочитания

Собственикът на Локомотив ПловдивХристо Крушарски, даде интервю, в което разкри, че е получавал заплахи от фенове на "смърфовете". Раздорът в "черно-белия" клуб е повлиял и на бизнеса му, но въпреки това дългогодишният футболен деятел няма намерение да променя решението си.

Раздорът в Локо Пловдив засегнал бизнеса на Крушарски

„Бях в чужбина, повлия на реномето ми доста негативно. Аз имам партньори от големи отбори, които контактувам и бях на срещи. Един от въпросите беше „Какво става?“ Рефлектира и върху бизнеса ми, не само върху човека Христо Крушарски“, започна Крушарски пред Дарик Радио и dsport. Той увери, че няма да се отметне от решението си да спре да финансира Локо Пловдив.

ОЩЕ: Крушарски атакува Пенев и феновете: Искат да седнат на коня и да лапат

Пас към миналото

Христо Крушарски ще финансира Рилски спортист

„Не го продавам, а оставям Локомотив. Аз на феновете…изобщо съм ги, да не кажа нещо. Повлияха на моите контакти, да ме питат дали това съм аз – в Бразилия и Аржентина. Става дума за Атлетико Минейро, Крузейро, Химнасия Хухуй, където има играчи, играчи, играчи. Ще продължа да поддържам Рилски спортист, турнира Христо Бонев. За следващото лято – три бразилски и един аржентински отбор“, разкри той.

Едни искат да помага, други ще го бият

 „Те не са заповеди. Ако са заповеди, аз съм Железният човек. Те са закани, плюене…Едната страна ми пише „Помагай на школата“, другите ми пишат, че ще ме видят в Пловдив и ще ме трепят. Ау, колко ме е страх!", каза Христо Крушарски за съобщенията и цялостната комуникация с феновете.

ОЩЕ: Дните на Любо Пенев в Локомотив Пловдив са преброени

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес