Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кривия: Пропуснах ЕВРО 2004, защото имам голяма уста (ВИДЕО)

04 септември 2024, 11:51 часа • 901 прочитания

Бившият полузащитник на Левски Александър Александров – Кривия гостува в Подкаста „Код Спорт“, където за първи път разкри защо е пропуснал финалите на Европейското първенство през 2004 година. Според футболист №1 на България за 1999-а голямата му уста е причината да не играе на шампионата на Стария континент.

Скандалът между Кривия и Иван Вуцов

"Пропуснах Евро 2004, може би защото имам голяма уста. 1997 година се скарах с Иван Вуцов. В Кипър бяхме с младежкия национален отбор и ни победиха 3:0. Иван Вуцов ни направи на нищо след мача. Скандал - и аз не си замълчах. Това повлия за 2004 година. Аз взех премия за класиране на европейско, но не отидох. Може би съм единственият такъв", заяви Александров.

ОЩЕ: Левски търси играч на ключова позиция в схемата на Станислав Генчев

Дните до Евро

Бивш футболист на "сините" не е доволен от многото чужденци в отбора

Кривия обърна внимание и на актуалната ситуация на „Герена“. Той изрази огромното си разочарование от големи брой чужденци, които са в състава на „сините“ в момента и осъди остро войната между феновете. „Новите треньори трябва да знаят, че са нагазили в дълбоки води. Не знам дали ще успеят да се справят, но с 9 чужденци със сигурност няма да могат да се справят“, каза бившият футболист.

Той се върна към най-паметните моменти в своята кариера, обясни защо се е провалил сигурният му трансфер в италианския гранд Ювентус и в какви отношения е в момента с президента на Българския футболен съюз Георги Иванов.

ОЩЕ: Веселин Топалов: Бях в затвор в Колумбия (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес