Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога и къде да гледаме мача България – Унгария

16 ноември 2023, 09:12 часа • 16082 прочитания

Националният отбор на България приема днес Унгария в предпоследния си мач от квалификациите за Европейското първенство в Германия през лятото. Провеждането на срещата бе поставено на карта, след като до последно не се знаеше на кой точно стадион у нас ще се играе двубоя.

Мачът ще е на „Васил Левски“

В крайна сметка бе взето решение мачът с „маджарите“ да се проведе на Националния стадион „Васил Левски“, но пред празни трибуни. Преди срещата пък феновете на футбола у нас организират протест срещу управлението на БФС и президента на централата Борислав Михайлов.

Национален стадион Васил Левски

България няма шансове в групата

България няма никакви шансове в своята група „G“, след като националите заемат последното 5-то място във временното класиране с 2 точки. Четвърти е тимът на Литва с шест пункта в актива си. Лидер е отборът на Унгария с 14 точки. „Маджарите“ се нуждаят от равенство, за да си гарантират участие на Европейското първенство в Германия.

Валентин Антов Национален отбор по футбол на България

Дебютът на Илиан Илиев

Мачът срещу Унгария ще бъде официален дебют за новия национален селекционер на България Илиан Илиев. Наставникът на Черно море ще изведе за първи път представителния ни тим днес, като ще трябва да го направи срещу най-тежкия съперник в нашата група. Вчера Илиев заяви, че му е било трудно да подготви отбора за мача с „маджарите“, тъй като до последно не се е е знаело къде ще се играе срещата.

Илиан Илиев

От колко часа и по коя ТВ да гледаме България – Унгария

Двубоят между България и Унгария ще се проведе днес от 19:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в София. Първоначално срещата трябваше да се играе от 21:45, но началният час бе променен още преди седмица, когато мачът бе изместен на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. В крайна сметка двубоят бе върнат в столицата, но новият начален час остана.

ОЩЕ: Лъч надежда насред апокалипсис: България остана на косъм от чудо срещу Унгария (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ)

Европейската квалификация ще бъде предавана пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчва България – Унгария може да видите в телевизионната програма на Sportlive.bg. Ако нямате възможност да гледате срещата, можете да я проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

По-рано днес спортният министър Димитър Илиев поиска оставката на БФС.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес