Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога и къде да гледаме Левски срещу Пирин в Първа лига

14 септември 2023, 08:00 часа • 7307 прочитания

Българският футболен гранд Левски посреща тази вечер тима на Пирин Благоевград в отложен мач от шестия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" може да изстреля "сините" до третото място във временното подреждане в случай, че стигнат до победата.

Левски срещу Пирин на "Герена" 

Левски стартира сезона с четири победи и две загуби, като събира 12 точки - с един пункт по-малко от третия в класирането ЦСКА 1948. Пирин Благоевград пък все още няма победа, като е с едно равенство и шест загуби, заемайки последното място в подреждането.

Левски

В колко часа започва срещата

Двубоят между Левски и Пирин идва веднага след паузата за националните отбори. "Сините" ще искат да вземат трите точки, но и в лагера на Пирин се надяват, че няма да си тръгнат с празни ръце. Мачът на "Герена" започва в 20:30 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи Левски - Пирин

Левски предизвика небивал интерес с мачовете си в Европа, а сега ще бъде интересно да се види дали привържениците ще продължат да пълнят стадиона и за мачове от вътрешния шампионат. Феновете, които не могат да са на стадиона, ще могат да гледат срещата пряко в ефира на Diema Sport.

Следете мача Левски - Пирин НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес