Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карлос Насар с коментар за любимия тим: Томаш може да изведе ЦСКА до титлата

17 септември 2024, 20:21 часа • 951 прочитания

Суперзвездата на българските щанги Карлос Насар вярва, че Александър Томаш може да изведе любимия му ЦСКА до титлата в България. Олимпийският шампион във вдигането на тежести говори пред колегите от „Фокус“ като бе категоричен, че именно бившият защитник на „армейците“ е най-правилният избор за треньор на родния гранд.

Карлос Насар Допълни, че Александър Томаш е наясно какво значи ЦСКА и няма да пести усилия, за да върне „червените“ на върха. Българският щангист допълни, че все пак мнението му е „аматьорско“ и го изказва като фен, който обича „армейците“.

ОЩЕ: Учителят се завърна! Времето за игрички в ЦСКА изтече

„Томаш се бори за първо място, а не за пето“

Константин Мирчев Косьо Мирчев Александър Томаш

„Доволен съм. Много ми хареса интервюто му (б.-р – на Александър Томаш) и се надявам това да е човекът, който ще изведе ЦСКА до шампион, който очакваме всички ние. И да видим отборът, който всъщност е ЦСКА. Допуснаха се много грешки с предния треньор, който се бореше не като нашия Томаш за първо място, а за пето място, което не бе редно. Даде му се възможност повече от една – не успя и сега мисля, че дойде вече треньорът, който наистина знае какво е ЦСКА“.

„Той знае, че ние трябва да сме най-отгоре и ще направи всичко възможно, за да сме. Сега, това, че трудните обстоятелства може би няма да го позволят, поради допуснатите грешки, това е друг въпрос вече. Но вече виждам доста промени в отбора. Отново казвам, това е моето аматьорско мнение, не мога да кажа, че е градивно или компетентно, това е мнение на един фен. Аз не съм футболист, или да разбирам повече от нещата, казвам го като фен, който обича ЦСКА“, каза олимпийският шампион на България.

Вчера Карлос Насар отново захапа президента на Българската федерация по вдигане на тежести.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес