Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво се случва на „Колежа“? Пореден титуляр на Ботев Пловдив с тежка контузия

09 октомври 2024, 11:36 часа • 393 прочитания

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез получи много неприятна новина, след като днес от клуба обявиха, че един от основните му футболисти ще отсъства от терените дълго време. Става въпрос за дефанзивния полузащитник Антонио Перера.

Антонио Перера се контузи срещу Левски

Както е известно, Перера получи контузия по време на двубоя с Левски и бе заменен принудително. Прегледите пък са показали, че 27-годишният полузащитник е със скъсана кръстна връзка на коляното. Испанецът ще трябва да се подложи на операция, след което да се възстановява поне половин година.

🤕 Полузащитникът е със скъсани кръстни връзки и ще се подложи на операция в Испания. 📰 Още информация на нашия сайт.

Posted by Botev Plovdiv on Wednesday, October 9, 2024

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Голям залък лапни, голяма дума не казвай!

Испанецът е третият играч на Ботев със скъсани връзки

Антонио Перера е поредният футболист на Ботев Пловдив, който получи тежката контузия. Преди него кръстни връзки скъсаха Георги Николов, както и новото попълнение на „канарчетата“ - Антъни Уджа, които в момента се възстановяват. Андрей Йорданов също е аут от сметките на Керкез, след като претърпя операция на ръката.

Перера е основен играч на Ботев

Перера пристигна в Ботев Пловдив през лятото на 2022 година от испанския Алавес. Тогава „жълто-черните“ броиха 125 хиляди евро за правата му. Халфът бързо се превърна в основен футболист на носителя на Купата на България като до момента има 56 мача за „канарчетата“ във всички турнири, в които е реализирал две попадения и е направил 3 асистенции.

Вчера пък стана ясно, че звезда на Ботев ще получи пост в клуба, след като се откаже от футбола.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес