Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Йешич: Искаше ми се да играем с ЦСКА за титлата, но Лудогорец ще е шампион

03 май 2014, 14:53 часа • 9127 прочитания

„Ако ЦСКА бе победил или завършил наравно срещу Лудогорец, мачът на „Армията" щеше да е много по-важен", каза пред „Меридиан Мач" треньорът на Литекс Миодраг Йешич. „Искаше ми се срещата да е за титлата, но уви - не е така и сега Лудогорец е много близо до третото си поредно първо място в първенството", продължи още Йешич.

Той говори и за феновете на ЦСКА, на които е любимец. „Знаете, че на „Армията" винаги ми е приятно. Сега обаче искам да играем добре и да победим. Целта ни до края на сезона е три точки във всеки мач. Знаете, че когато дойдох, резултатите липсваха. Сега сме много по-стабилни и се надявам да задържим това ниво до края", каза още сърбинът. „Срещу ЦСКА, особено на „Българска армия", е много трудно. Това, че те загубиха в Разград, не бива да ни заблуждава. Те са един много солиден отбор, с много опитен треньор в лицето на Стойчо Младенов. Наясно съм какво ни очаква", заяви бившият треньор на „червените".

До момента през сезона ЦСКА е допуснал само 3 гола у дома. Те обаче са дело на шампиона Лудогорец. Нито един друг тим не е вкарвал на тима на Стойчо Младенов в Борисовата градина. „Имаме проблеми със състава. Наказан за натрупани жълти картони е Джемал Берберович. С контузия пък е Кирил Десподов", допълни Йешич. Най-вероятно на мястото на наказания босненец ще излезе Александър Цветков, който беше резерва в мача с Лудогорец.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес