Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Желан от ЦСКА отказал солидна заплата от друг клуб

26 юли 2024, 10:50 часа • 1182 прочитания

Бившият нападател на Черно море Атанас Илиев е отказал сериозна месечна заплата от румънския Динамо Букурещ. Спряганият за преминаване в ЦСКА таран е отхвърлил предложението на клуба от северната ни съседка в размер на 16 хиляди евро и по този начин пропуска възможността да стане съотборник с някогашния ас на Левски Георги Миланов.

Атанас Илиев отказал заплата от над 30 000 лв.

Информацията съобщават колегите от "Тема Спорт", които се позовават на свой достоверен източник. Те припомнят, че Илиев отказа да продължи договора си с Черно море и в момента е свободен агент. 29-годишният национал е обявил пред ръководството на Динамо Букурещ, че желанието му е да се обвърже с тим, чиято цел е да се бори за призови места и участие в евротурнирите.

ОЩЕ: ЦСКА не може да се отърве от Амос Юга, на халфа му се остава

ВАР-ът на Actualno

Преди два дни „Студио Феърплей” обяви, че от ЦСКА са се свързали с централния нападател и са му отправили конкретна оферта. Ако се стигне до сделка, то това ще е вторият футболист на "моряците", който ще акостира като свободен агент в Борисовата градина. Преди това "армейците" привлякоха националния страж Иван Дюлгеров.

ОЩЕ: Двама българи разочароваха Томислав Стипич, треньорът ги праща в дубъла

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес