Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиев коментира националния отбор и заговори за старите слабости на Черно море (ВИДЕО)

26 ноември 2023, 22:10 часа • 2616 прочитания

Старши треньорът на Черно море и националния отбор на България - Илиан Илиев, даде своето мнение след успеха на "моряците" над Крумовград в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Специалистът похвали възпитаниците си за битката, но отчете и старите слабости на тима. Наставникът отговори и на въпрос за представянето на "лъвовете".

"Типично по нашенски": Защо Черно море допусна два гола

"Типично по нашенски накрая допуснахме тези ситуации. Една ситуация имаше при 3:2. За радост усилията на играчите се оползотвориха. Знаехме, че теренът ще е тежък, и очаквахме битка. В по-голяма част от мача я спечелихме. Нямам претенции към футболистите. Изключение е старата ни традиция да подценяваме ситуации. Вкарахме три гола, а можеше да потърсим и още. Доволен съм от футболистите предвид това, че се очакваше мачът да бъде отложен", започна Илиев за победата на Черно море над Крумовград.

ОЩЕ: Камата: Илиан Илиев е треньор със страхотни идеи, имаме диаманти, но не можем да ги полираме

Вар БФС Боби Михайлов

Белите петна на "моряците"

"Допуснахме два и вкарахме три, което не е приятно. Трябва да бъдем по-концентрирани. Взехме три важни точки. Изиграхме мача, което беше важно. На преден план днес беше волята и характерът. Тези бели петна, които на моменти се получават при нас, трябва да ги избягваме с повече концентрация. Това не омаловажава усилията на футболистите, които дадоха всичко да вземат този мач", добави той.

Коментарът на Илиев за националния отбор

"Една трудна седмица с националния отбор. Радвам се, че излязохме с чест от нея. Можеше да излезем от тях и с повече точки. Не трябва да смесваме нещата. Нямаме проблеми да се справяме. Имаше малко повече напрежение. Радвам се, че футболистите успяха да го преодолеят и да се съвземат, за да постигнем горе-долу достойни резултати. Ако си спечелим мачовете, естествено, Черно море може да се пребори за тройката", завърши треньорът на Черно море.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: 24 часа по-късно: ЦСКА се измъкна невредим в снежния ад на "Армията" (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес