Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев се прицели в Лигата на нациите, иска "лъвовете" да атакуват повече

08 юни 2024, 19:16 часа
Реклама

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Илиан Илиев бе доволен от представянето на тима по време на контролата с участника на Европейското първенство в Германия – Словения. Наставникът на „лъвовете“ за пореден път обяви голямата цел пред тима, а тя е първо място в нашата група на Лигата на нациите.

Илиев благодари на своите футболисти за представянето по време на последните две контроли със Словения и Румъния. Специалистът също така бе категоричен, че двете равенства влияят добре на самочувствието на родните национали.

„Следващата крачка е Лигата на нациите“

Национален отбор по футбол на България

„Благодарен съм на всички момчета, че се вложиха максимално срещу един добър отбор. Имахме възможност да се представим малко по-добре в атака. През втората част, когато направихме промени с повече креативни хора, задържахме повече топката. Това трябва да го използваме повече“.

„Важното е, че футболистите се влагат максимално и следващата ни крачка е Лигата на нациите. Там трябва да търсим повече победата. И двата мача бяха на такова ниво, което ни дава да трупаме самочувствие. Благодаря на момчета, които ги извикахме в последния момент и дойдоха“, каза Илиан Илиев.

Вчера пък национал предупреди, че няма как само няколко човек да дърпат отбора напред.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес