Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев: Отвратителен мач! Аз съм виновен и ще си поема отговорността

15 октомври 2024, 23:52 часа • 1473 прочитания

Селекционерът на националния отбор Илиан Илиев коментира тежката загуба от Северна Ирландия с 0:5 в Лигата на нациите. "Лъвовете" бяха тотално неузнаваеми в Белфаст, а Илиев инкасира първа загуба начело на националния отбор. Той смята, че това поражение изтрива всичко постигнато от него като национален селекционер в последната година.

Коментарът на Илиан Илиев след разгромната загуба от Северна Ирландия

"Не успях да убедя футболистите и да ги накарам да отговорят на агресията на съперника. Първите два гола бяха изключителен подарък. После домакините се освободиха психически и стана това, което стана. Аз съм виновен за всичко, което се случи. Не успях да ги подготвя да отговорят на агресията."

Илиан Илиев

"Този мач изтрива всичко постигнато през последната година"

Илиан Илиев подчерта, че носи вина за срамната загуба от Северна Ирландия и добави, че ще поеме отговорността, каквото и да значи това.

"Изиграхме отвратителен мач, както и да го погледнем. Допуснахме тежка загуба. Ще си поема отговорността, както се казва. Изтрива ли този мач всичко, което е постигнато през последната година? Да, за мен да", заяви Илиан Илиев пред БНТ веднага след края на мача.

ВАР-ът на Actualno: "Лъвовете" на Илиан Илиев - със статут на непобедими, а всъщност шампиони по ремита

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес