Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев намекна, че ще остане в Черно море след края на сезона (ВИДЕО)

12 май 2024, 22:14 часа • 3357 прочитания

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение след равенството на "моряците" срещу Левски в двубой от 32-рия кръг на Първа лига. Специалистът открои доброто представяне на възпитаниците си в дефанзивен план и коментира бъдещето си в клуба. Наставникът намекна, че ще остане начело на варненци, защото "е добре да си вътре в нещата и да си запознат с почти всичко", когато си селекционер на националния отбор.

Илиан Илиев с добри думи за Андреев и Левски

"Винаги можеш да спечелиш, имахме две-три ситуации, вратарят им направи добри спасявания. Не направихме нашия мач откъм футбол, бързо давахме топката, отбранявахме се, но дадохме всичко от себе си. Левски си подава добре топката, бягаш много след нея, ако не скъсяваш дистанцията и накрая си уморен. Играхме компактно в дефанзивен план и никога не сме мислили за точка, тъй като искаме второто място. Поздравяваме всички в клуба, че успяхме да се преборим минимум за бронзови медали", започна Илиев след равенството на Черно море с Левски.

ВАР-ът на Actualno

Почивката повлия зле на Черно море

"Не мисля, че действията в началото дадоха някакво отражение на нас. Опитахме се да правим това, което винаги. Не се получи, но не мисля, че това, което се случи преди мача, е причината. Коментирахме, че почивката може би се е отразило негативно. Надявам се да влезем в ритъм за следващия мач, игрово можем да покажем повече", продължи специалистът.

Равносметката за "моряците"

"Загубихме 4 мача през цялата кампания досега. Може някой път да имаме претенции, но играчите дават 100 процента от себе си във всеки двубой. Не е лесно това, понякога може да не си добре игрово, но да си много качествен откъм борба и себераздаване", добави наставникът на Черно море.

Илиев е разговарял с БФС, намекна, че остава в Черно море

"Очакванията са за следващия мач да дойдат много фенове и да играем максимално добре. По всички въпроси се говори с ръководството, като има яснота, ще се обяви за моето бъдеще. Имаме разговори и с БФС - по принцип е добре да сме вътре в нещата и да сме запознати с почти всичко. Така ще е по-лесно при избора ми на футболисти", завърши Илиан Илиев.

ОЩЕ: Марин Петков коментира протеста на фенове срещу Наско Сираков (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес