Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Густаво Бусато: Готов съм да поведа ЦСКА, този клуб промени живота ми

27 септември 2024, 12:25 часа • 348 прочитания

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато заяви, че е горд да бъде капитан на отбора и е готов да поведе „червените“, ако му се гласува доверие да задържи лентата. Бразилският страж говори пред медиите преди предстоящото дерби с Черно море.

Бусато заяви, че ЦСКА е променил живота му, както и този на семейството му. Бразилецът бе категоричен, че всички футболисти в тима трябва да осъзнаят какво означава „червения“ тим в България. Вратарят допълни, че той и съотборниците му ще се опитат да направят „армейците“ шампиони отново.

ОЩЕ: "Благодаря, Бойко" и Мило в Левски: Защо сега г-н Сираков? (ВИДЕО)

„Мисля, че съм заслужил да нося лентата“

Густаво Бусато

„За мен е голяма гордост да бъда капитан на ЦСКА. Аз съм тук от 6 години и мисля, че съм заслужил да нося лентата. Старши треньорът решава кой ще бъде капитан. Аз съм готов да поведа ЦСКА, защото отборът винаги се бори да бъде шампион и ние ще се опитаме да го направим“.

„Когато казвам „ЦСКА“ винаги се насълзявам. Този клуб промени живота ми и този на моето семейство. Когато дойдох тук, дадох дума, че ще се скъсам от работа, за да дам всичко от себе си за отбора. Трябва всички да осъзнаем какво означава ЦСКА в България. Ние сме най-добрия отбор с най-добрите фенове“, каза Бусато.

По-рано днес Александър Томаш сподели, че ЦСКА трябва да излиза с ореол на победител във всеки мач.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес