Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Иванов благодари на Димитър Главчев и служебното правителство

15 октомври 2024, 15:59 часа • 444 прочитания

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов благодари на министър-председателя Димитър Главчев и ръководеното от него служебно правителство за бързата реакция при проблем с полета на националния ни отбор до Белфаст, където "лъвовете" гостуват на Северна Ирландия.

Правителството помогнало на БФС

Двубоят е четвъртата среща на "трикольорите" от група С/3 на Лига на Нациите. Преди заминаването е възникнала техническа неизправност с ангажирания от родната централа самолет. Правителството е оказало спешно съдействие, за което Иванов изказа своята благодарност.

ОЩЕ: Историята помни: Георги Иванов вкарва последния български гол при гостуване на Северна Ирландия (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Добрата комуникация между БФС и държавата

"На база добрата ни комуникация с държавните институции успяхме да обезпечим своевременно полета за двубоя от Лигата на нациите със Северна Ирландия на "Уиндзър Парк”. Благодарим за професионалното отношение на държавния авиационен оператор и подкрепата в този важен момент", пишат още от БФС.

Мачът е с начален час 21:45 часа българско време на стадион "Уиндзър Парк", а главен съдия е Жером Брисар от Франция. В група С/3 са още отборите на Беларус (с 5 точки) и Люксембург (1 точка).

ОЩЕ: Промяна в състава на България: Играч на Левски получи повиквателна, но се оказа контузен

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес