Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев се оплака от "доста" медии, разкри контрола и кой няма да играе срещу Ботев (ВИДЕО)

04 октомври 2024, 16:02 часа • 385 прочитания

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев даде пресконференция преди двубоя на "сините" срещу Ботев Пловдив на "Колежа". Специалистът се оплака от медии, които "му вкарват" думи в устата. Наставникът също така разкри, че в паузата столичани ще играят контрола с Хебър Пазарджик.

Вкарват ми думи в устата: Генчев се оплака от медии

"Прави ми впечатление, че доста медии се опитват да създават интриги, като вкарват думи в устата ми, които не съм казвал. В една медия излезе заглавие, че съм казал, че Ботев са щели да имат една точка без мен. Което не съм казвал. Аз говорих за Ивелин Попов, че са спечелили една точка без него, а не без мен. Търсят хората как да си продават вестниците, да създават сензации и да се настройват хората един срещу друг. Всеки си носи отговорност за това какво е написал и казал", започна Генчев.

ОЩЕ: Станислав Генчев: Наблюдаваме какво се случва в ЦСКА, спокоен съм за дербито (ВИДЕО)

Пас към миналото

"Ще бием без проблем, ако..."

"Треньорът ги води повече от години. Можем да се изненадаме със сигурност, но с малки детайли. Не смятам, че Ботев ще промени нещо в играта си, както не смятам да променяме и ние. Ако играем така, както срещу Арда, мисля, че ще победим без проблем. Създадохме доста положения за гол, трябва да изчистим грешките в защита. Темпото и агресията от мача, ако се запазят, ще спечелим мача", допълни той.

Лима няма да попадне в групата, Охене ще играе

"Единствено Лима няма да попадне в групата. Той започна да тренира, но само с три тренировки, няма как да го използваме. Ще имаме контрола с Хебър в паузата. Сега сме с три поредни победи, но паузата идва в добър момент, защото ми се иска да наблегнем на някои детайли, които ще ни бъдат от полза. Всеки мач наблягаме на статични положения", разкри той и каза, че Охене се чувства добре и под някаква форма ще вземе участие в мача. 

ОЩЕ: БФС не прощава: Наказа Левски и ЦСКА почти поравно

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес