Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев притесни феновете на Левски с лоши новини, но загатна за дебют (ВИДЕО)

25 юли 2024, 18:36 часа • 1411 прочитания

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори на пресконференция преди двубоя на "сините" срещу Ботев Враца. Специалистът притесни феновете на столичния гранд с лоши новини за контузени футболисти, сред които Асен Митков, но загатна за дебют на новото попълнение Клемент Икенна.

Генчев не иска Левски да повтаря грешките от мача с Локо София

"Със сигурност настроението е приповдигнато в отбора, тъй като постигнахме изразителна победа в първия мач. Постарахме се да покажем грешките на футболистите, които допуснаха в мача срещу Локомотив (София). Нека да няма това главозамайване, защото първите десет минути бяха много лоши за нас. И тези грешки, които направихме, не трябва да се повтарят", започна Генчев.

ОЩЕ: Наско Сираков прие дарение от Тодор Батков, свързано със САЩ 94 (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Какво иска треньорът от "сините" играчи?

"Знам възможностите, че играчите могат много повече. В рамките на първите десет минути допуснахме четири нетипични грешки. Допуснахме гол, а Локомотив София можеше да ни отбележи втори и дори трети гол. Аз искам от тях от първата минута до последната да бъдат концентрирани, без значение какъв е резултатът - независимо дали водим или губим, ние трябва да следваме нашия план", смята той.

В Левски има контузени, Митков е аут

"Притеснения нямаме преди мача. Митков със сигурност отпада от мача утре. Имаме още трима футболисти, които са с леки проблеми и за тях ще решаваме в последния момент. Келиан ван дер Каап ще вземе участие в днешната тренировка, но при всички положения здравето на футболистите е на първо място. Ако има някакви проблеми или болка, няма да вземе участие в мача. Имаме вариант кой да го замести", категоричен бе специалистът.

Предстои дебют за Икенна

"Икенна чисто физически и много добре - това е едно от силните му качества. При него липсва игровата практика. Ще се стараем да му даваме малко игрово време, да свикне с обстановката, с начина на игра, да се синхронизира със съотборниците си. Мисля, че утре е добър момент да дебютира", разкри Станислав Генчев.

ОЩЕ: Докато намери новия Хосе Кордоба, Левски ще запълва дупките с двама юноши

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес