Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев остана доволен след головия спектакъл в Бистрица, но алармира за нещо притеснително (ВИДЕО)

15 септември 2024, 21:34 часа • 2717 прочитания

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев даде своето мнение след победата на "сините" над ЦСКА 1948 в двубой от Първа лига. Специалистът остана изключително доволен от завоюваните три точки, агресията и попаденията на тима си. Наставникът на столичния гранд обаче отчете и допуснатите грешки в отбрана от своите възпитаници.

Генчев не скри задоволството си

“Изключително сме доволни от трите точки. Доволен съм от видяното през първото полувреме. Вкарахме два гола, но можехме още. През второто полувреме реагирахме много добре с нови два гола. Мисля, че година и половина нямаме победа срещу съперника. Единствено не съм доволен заради някои положения пред вратата ни, но съм много доволен от днешния мач", призна Генчев след победата на Левски над ЦСКА 1948.

ВАР-ът на Actualno

"Сините" са работили по време на паузата

"През почивката наблегнахме много на атаките и това даде резултат. Вкарахме 4 гола срещу отбор, който не е допуснал гол в последните си мачове. Не съм доволен от допуснатите голове и създадените положения пред вратата ни", смята той.

Ел Джемили не бил готов

"Паузата дойде на време, защото имаше много неща за отработване. Искаме победи с добра и резултатна игра. Имаше комбинативност и агресия, което искаме да виждаме", каза Генчев и лаконично отсече, че Ел Джемили не е бил готов за мача.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Не превзеха "Тича"! Черно море изплува в последния миг срещу Арда Кърджали (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес