Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев е доволен от сухата мрежа: Заслужено победихме! Изпуснахме поне 5 гола (ВИДЕО)

02 август 2024, 23:32 часа • 1819 прочитания

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев не скри своето задоволство от успеха на "сините" над Локомотив Пловдив в двубой от третия кръг на Първа лига. Специалистът похвали възпитаниците си и подчерта, че столичани са пропуснали да отбележат поне още 5 попадения.

Генчев е доволен от победата на Левски над Локо Пловдив

„Много съм доволен от победата на негостоприемен стадион като този. Важни бяха трите точки, а когато дойдат с добра игра и много голови положения още по-добре. Локомотив Пловдив опитваше да играе футбол. Заслужена победа, създадохме повече положения, вкарахме два гола, изпуснахме поне още 5 и си тръгваме с трите точки“, каза Генчев след ценния успех на Левски над Локо Пловдив.

ВАР-ът на Actualno

Генчев: Бяхме по-добри и заслужено спечелихме

„През цялата седмица подготвяхме отбора за този мач. Бяхме сигурни, че атмосферата ще е много добра. Любо Пенев изисква много тактическата дисциплина от своите отбори. Ние искаме да се надиграваме с противниците и който е по-добър да победи. Днес бяхме по-добри и заслужено спечелихме“, смята треньорът на „сините“.

Треньорът е много радостен от сухата мрежа

„Все пак сме хора, нашите играчи са хора. Допуснахме няколко грешки, но срещу добър отбор, като Локомотив Пловдив, грешките са в рамките на нормалното. Доволен съм, че побеждаваме с чиста мрежа. Всичко зависи кой в какво състояние е, как тренира и тогава ще определим титулярния състав за следващия мач. Искам да благодаря на феновете, които са плътно зад нас. Ние трябва да продължим и да ги радваме с добри игри“, убеден е специалистът.

Левски се изправя срещу Крумовград в следващия кръг

„Крумовград е изключително неудобен съперник. Има добри и качествени играчи. Знаят какво трябва да правят терена, но имаме предимство и трябва да победим“, завърши Станислав Генчев.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Хебър и Славия завоюваха първи точки в мач с разменено домакинство (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес