Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Французи не се отказват от крило на Лудогорец

10 юли 2024, 10:37 часа • 1245 прочитания

Елитният френски Тулуза не се отказва от крило на Лудогорец. Става въпрос за бразилския флангови футболист на „орлите“ Рик Джонатан. „Виолетовите“ отдавна следят 24-годишния играч и се надяват, че това лято ще могат да го привлекат. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Тулуза иска да вземе Рик Джонатан

Тулуза искаше да вземе Рик Джонатан още през зимата. Тогава шефовете на клуба дори отправиха официална оферта за закупуването му, но ръководството на Лудогорец я отказа. Сега французите възнамеряват да опитат отново да привлекат бразилеца, въпреки че за момента това изглежда доста трудно.

Причината е, че още преди месец един от директорите на „орлите“ Георги Караманджуков обяви, че всички изходящи трансфери са стопирани, тъй като разградчани ще гонят влизане в групите на Шампионска лига и не възнамеряват да се разделят с основни футболисти.

Рик Джонатан

Договорът на Рик Джонатан изтича

През миналия сезон Рик Джонатан се представи на доста добро ниво с екипа на Лудогорец като изигра общо 43 мача за тима във всички турнири. В тях бразилецът се отчете с осем попадения и 10 асистенции. 24-годишният играч има договор с „орлите“ до 31 декември 2024-та, което означава, че скоро ще бъде свободен да преговаря с всеки един друг клуб, където да премине без пари. Той е оценен на 2,5 милиона евро.

ОЩЕ: ВАР-ът на Acutalno: Хегемонът Лудогорец ще царува колкото Стефка Костадинова.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес