Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филип Кръстев се вцепенил от силните емоции заради раздялата с Левски (ВИДЕО)

11 юни 2023, 22:57 часа • 4917 прочитания

Полузащитникът на Левски Филип Кръстев изигра последния си мач със синята фланелка срещу Арда Кърджали в баража за Европа. Наемът на Кръстев на стадион "Георги Аспарухов" изтича и той няма да остане в клуба през следващия сезон. Кръстев призна, че по време на мача с Арда дори се е "вцепенил" от силните емоции, че играе за последно с екипа на Левски.

“Емоциите са много силни и ми е доста мъчно. Особено през второто полувреме на моменти даже нямах сила да тичам, просто бях вцепенен и си мислех, че ми е последен мач. Периодът ми беше уникален, благодарен съм на всеки един фен и човек от отбора за всичко, дори и за лошите моменти, те бяха нужни. Аз съм щастлив и ще запомня всичко само с добро. Това бе най-хубавият ми период като футболист и човек", каза Кръстев след мача.

Филип Кръстев

"Много мачове ще ми останат в съзнанието, но може би любимият ми мач бе вторият полуфинал с Лудогорец и финалът с ЦСКА за Купата. Къде ще играя занапред? Все още нямам яснота за бъдещето ми. Ще видя какви опции имам. В момента се надявам да се представям добре с националния отбор и след това ще премисля внимателно кой ще е следващият ми тим", добави още той.

"Бих се завърнал в бъдеще в Левски. След дълга и успешна кариера, надявам се, и ако хората тук ме искат, винаги съм готов да се върна в Левски, защото този отбор ще остане в сърцето ми завинаги. Със сигурност ли напускам? Да, необратим е процесът по напускането ми. Изтича ми наемът и за да остана евентуално, трябва да се подписва нов договор, но на този етап няма как да стане това", заяви Кръстев.

ОЩЕ: Белгийци се включиха в битката за Филип Кръстев

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес