Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Естрада вече е футболист на ЦСКА, нападателят започна тренировки с „червените“

02 юли 2023, 12:07 часа • 1329 прочитания

Еквадорският национал Майкъл Естрада вече е футболист на ЦСКА. Това съобщи журналистът Сезар Луис Мерло. Според информациите нападателят вече е парафирал договора си с „червените“. Колегите от вестник „Труд“ пък съобщават, че офанзивният футболист е пристигнал на лагера на тима в Австрия и вече е направил първа тренировка с новите си съотборници.

Договорът между ЦСКА и Толука

Майкъл Естрада пристига на стадион „Българска армия“ от мексиканския Толука. Той ще играе при „армейците“ под наем за срок от една година. В договора между двата клуба пък има записана клауза за откупуването му след края на сезона. През последната кампания еквадорецът носи екипа на Крус Асул, където също бе под наем.

Естрада вече е част от „армейците“

Колегите от „Труд“ пък съобщиха, че Естрада е пристигнал в лагера на ЦСКА още вчера. Той веднага се е включил в заниманията на играчите на Саша Илич. Очаква се 27-годишният нападател да направи своя неофициален дебют за столичния гранд в предстоящата контрола с Карабах. Двубоят между „червените“ и шампионът на Азербайджан е във вторник, 4 юли.

Новата звезда на ЦСКА Матиас Фаетон пък блесна с два гола на турнира „Голд Къп“.

Очаквайте рубриката "ВАР-ът на Actualno" с футболни коментари и анализи

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес