Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ел Маестро загадъчно: Нещо в ЦСКА се е случило, имаме сериозни проблеми (ВИДЕО)

13 август 2023, 23:59 часа • 1996 прочитания

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира тежката загуба от Лудогорец с 0:3 като гост в дербито от петия кръг на Първа лига. Той сподели, че на "Армията" има много сериозни проблеми и загадъчно добави, че нещо в клуба се е случило от края на миналия сезон до началото на настоящата кампания.

Разликата между ЦСКА и Лудогорец става по-голяма

"Много сме далеч от това, което искаме. Има едно или две индивидуални представяния, от които съм доволен, но нищо повече", започна Ел Маестро. "Мисля, че мачът (с Лудогорец) преди два месеца е отправна точка, важна теза. Не спечелихме миналия сезон при три опита. Но сте прави, че днес разликата е по-голяма, отколкото преди два месеца."

Какво се случи с ЦСКА между сезоните?

"Нещо се е случило между края на миналия сезон и началото на този. Това е въпрос на дълбок вътрешен анализ, няма прост отговор. Имам отговори, но не искам да ги споделя", добави още треньорът на ЦСКА, който все още е в търсене на първа победа.

"Феновете са най-добрите, те са страхотни. Феновете винаги са страхотни, за съжаление ние трябва да печелим точки. Ако феновете играеха за точките, щяха да са шампиони всяка година. От моя гледна точка трябва да работим сега в автобуса и през цялата следваща седмица.

Утре е 15-ият ми ден тук и трябва да призная, че не показваме подобрение. Не дойдох във фантастична машина. Давам най-доброто от себе си и се надявам, че показвам качества, но имаме сериозни проблеми", завърши Ел Маестро.

Цялото изказване на Нестор Ел Маестро гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес