Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дните на Любо Пенев в Локомотив Пловдив са преброени

02 октомври 2024, 09:41 часа • 490 прочитания

Дните на Любослав Пенев начело на Локомотив Пловдив са преброени. Колегите от „Тема спорт“ съобщиха, че в следващите дни ръководството на „смърфовете“ ще уволни Ел Голеадор от поста старши треньор на тима. Според информациите решението за махането на Пенев вече е взето и остава единствено да бъде изпълнено.

Защо Локомотив ще се раздели с Пенев?

Причините за раздялата между Локомотив Пловдив и Любослав Пенев са две. Първата е слабото представяне на отбора в последно време - „смърфовете“ в серия от четири поредни двубоя без победа. Втората причина за отстраняването на наставника са атаките му срещу ръководството преди няколко дни, когато първо нападна собственика Христо Крушарски, а след това и спортния директор Илко Пиргов.

Локомотив Пловдив Локомотив София

Локомотив се представя слабо при Пенев

Любослав Пенев пристигна в Локомотив Пловдив преди началото на сезона. Под негово ръководството отборът изигра общо 10 мача в Първа лига. В тях „смърфовете“ записаха три победи, три равенства и четири загуби. В момента Локомотив се намира на десето място във временното класиране с 12 точки, колкото има и деветият – Крумовград. В неделя пловдивчани гостуват на Лудогорец.

Онзи ден Любо Пенев заяви, че не може да мълчи на всички глупости и лъжи по негов адрес.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес