Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дни след уволнението от Лудогорец: Ивайло Петев си намери нов отбор

29 октомври 2023, 16:23 часа • 37255 прочитания
Реклама

Ивайло Петев си намери нов отбор само дни, след като бе уволнен от Лудогорец. Според румънските медии бившият наставник на разградчани ще поеме местния Университатя Крайова. Информациите сочат, че Петев вече е уточнил всичко около договора си с клуба от северната ни съседка и само въпрос на време да бъде назначен.

Униерситатя Крайова усилено търси нов треньор

Ръководството на Университатя усилено търси нов треньор, след като Корнелиу Папур бе уволнен заради слаби резултати. Той трябваше да си събере багажа след домакинското поражение от Петролул в румънския елит. Президентът на Университатя Михай Ротариу иска Папур да бъде заменен от чуждестранен треньор, който да измъкне тима от кризата, в която се намира през настоящата кампания.

Ивайло Петев Лудогорец

ОЩЕ: Лудогорец обяви раздялата с Петев, но не каза нищо за ръководството

Петев ще пътува тези дни до Румъния

Медиите в Румъния съобщават, че Ротариу се е спрял на Ивайло Петев, който веднага може да стане начело на Университатя. Двамата вече са провели първоначални разговори, на които са обсъдили всичко около евентуалния договор на българския специалист. Очаква се Петев да пътува до Румъния тези дни, за да бъде уточнено всичко за назначението му и той да подпише контракта си.

В първия си мач под ръководството на Георги Дерменджиев Лудогорец загуби от Фенербахче.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес