Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джонатан Линдсет: Александър Томаш диша с ЦСКА

20 септември 2024, 11:45 часа • 382 прочитания

Един от основните футболисти на ЦСКА в последните години Джонатан Линдсет говори пред медиите преди утрешния двубой с Берое от деветия кръг на Първа лига. Норвежкият полузащитник бе категоричен, че е напълно наясно в колко голям клуб играе и допълни, че не е мислил да напуска.

Линдсет сподели, че за двете години, в които е при „армейците“ е видял и „добрите, лошите и лудите страни на това, какво е ЦСКА. 28-годишният халф не спести похвалите си и за новия треньор на тима Александър Томаш.

ОЩЕ: Учителят се завърна! Времето за игрички в ЦСКА изтече

„Имаме треньор, който диша с ЦСКА“

Джонатан Линдсет

„Важното е това, което ще се случва днес, което ще се случи в следващите дни и в бъдеще. Не е важно това, което е било преди. Аз съм тук от 2 години. Виждал съм добрите, лошите и лудите страни на това, какво е ЦСКА. Знам какво означава ЦСКА. Сега имаме треньор, който диша с ЦСКА. Той знае какво е ЦСКА и учи новите играчи да знаят какво представлява клуба“.

„Всеки мач можем да вземем максимално 3 точки, не можем да спечелим 12 точки от един двубой. Нашата цел в оставащите 29 мача е да вземем по 3 точки от всеки мач. Още сме в началото на процеса. Тези три точки ни вдъхнаха увереност, защото ЦСКА трябва да печели мачовете си“.

„Всеки треньор, който съм имал в ЦСКА има различен стил на игра. Работата на играчите е да слушат треньора. Аз съм лоялен човек, доверявам се треньора. Когато той ми каже: „Скочи!“, аз питам: „Колко високо?“. Една смяна на треньора трябва да доведе до промяна в поведението на играчите. Не съм мислил да напускам клуба. Имам тригодишен договор и следвам условията му“, каза Линдсет.

ОЩЕ: "Хрантутник" обърна ЦСКА на санаториум - тренира за здраве и взима заплата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес