Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дерменджиев: Знаехме, че ЦСКА ще ни пресира, но това няма значение

21 юли 2024, 23:51 часа • 1525 прочитания

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира, че ЦСКА с нищо не е успял да изненада неговия тим на старта на новия сезон в Първа лига. Треньорът зави, че е очаквал пресата на "червените", но според него тя няма значение, тъй като това води до отваряне на празни пространства в задни позиции.

ЦСКА с нищо не изненадал Лудогорец

"Неутрализирахме всичко опасно от ЦСКА, но този един гол ни донесе трите точки срещу съперника. Бяхме подготвени точно за такава игра, но не успяхме да затворим някои пространства. Направихме корекции през втората част и мачът бе различен", заяви Георги Дерменджиев след минималната победа на Лудогорец над ЦСКА (ВИДЕО).

Георги Дерменджиев

Пресата на "червените" няма значение за Дерменджиев

"Знаехме, че ще ни пресират. Това няма значение, защото зад гърба си имат много празно пространство. Всичко се видя на терена, няма смисъл да казвам какво съм говорил с играчите", добави още треньорът на Лудогорец. И добави, че неговият тим трябва да играе еднакво добре както във вътрешното първенство, така и в евротурнирите.

"Отборът трябва да добие културата да играе равномерно във вътрешното първенство и в европейските клубни турнири. Има въпроси, на които трябва да се отговори. Мачът с грузинския тим вече ни е зад гърба. Тук спечелихме и продължаваме. Взехме това, което ни е необходимо", завърши Дерменджиев, за когото предстои мач срещу Динамо Минск от втория квалификационен кръг на Шампионска лига.

ОЩЕ: Шеф на Лудогорец: Често тръгваме трудно в първенството, виждам ентусиазма в ЦСКА

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес