Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА зарадва свой малък фен от Норвегия (ВИДЕО)

23 май 2023, 17:00 часа • 1257 прочитания

ЦСКА зарадва свой малък фен от Норвегия. Това е 5-годишният Адриан, който от няколко месеца е голям привърженик на „армейците“. Той пристига със семейството си у нас на екскурзия. След това успява да усети атмосферата от мач на „армейците“ и оттогава следи всички мачове.

Адриан и баща му гледат мачовете на родния гранд по интернет, а любимите му футболисти са неговите сънародници Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц. Голямата мечта на малчугана бе да срещне двамата норвежки полузащитници, като от ЦСКА се постараха това да се случи.

❤️5-годишният Адриан е от Норвегия. Преди няколко месеца със семейството си идва в България на екскурзия. Успяват да усетят атмосферата от мач на ЦСКА, а оттогава малчуганът става фен на „армейците“. С баща си гледат двубоите на тима в интернет, а любимите му футболисти са Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц. 🤗Мечта на Адриан беше да ги срещне. Сбъднахме я. ⚽️При последното си посещение в България Адриан присъства на тренировка на любимия си отбор и се срещна с всички футболисти. Спомена ще пази цял живот, обичта към ЦСКА също, макар и далеч от България.

Posted by CSKA Sofia FC on Tuesday, May 23, 2023

При последното посещение на Адриан и семейството му в България той присъства на тренировка на „червените“ като се запозна с всички играчи на тима и треньорския щаб. Днес от ЦСКА публикуваха видео от срещата на Адриан с играчите на Саша Илич.

Днес пък стана ясно, че Жеферсон и Браян Морено няма да са на линия за предстоящия мач с Локомотив Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес