Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА все още не знае къде ще приеме Берое

10 септември 2024, 10:36 часа • 543 прочитания

Неяснотите около предстоящото домакинство на ЦСКА на Берое от деветия кръг на Първа лига продължават. Както е известно, „армейците“ не могат да ползват Националния стадион „Васил Левски“ до края на септември, тъй като там предстои концерт на Андреа Бочели, а след това и ремонт на тревното покритие.

Първи мач на ЦСКА с публика този сезон

Поради тази причина шефовете на ЦСКА още не знаят къде ще приемат Берое. Двубоят е много важен за „червените“, тъй като това ще е първото домакинство през този сезон, в което столичният гранд ще има право да пусне свои фенове на трибуните. Припомняме, че ЦСКА бе сурово наказан заради нахлуването на привърженици на тима на терена по време на срещата с ЦСКА 1948 в края на миналата кампания.

Национален стадион Васил Левски

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Футболното Съединение на България се случи на 8 септември

Стадионът в Благоевград най-вероятно ще приеме срещата

Колегите от „Тема спорт“ съобщиха, че ръководството на ЦСКА е огледало няколко съоръжения, на които евентуално отборът да приеме Берое. Едно от тях е стадионът на заралии. Все пак за момента изглежда, че най-вероятно мачът между двата тима ще се състои на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Очаква се окончателното решение къде ще се състои срещата да бъде взето в края на тази седмица.

По-рано днес стана ясно, че елитен турски тим може да отърве ЦСКА от трансферно разочарования.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес