Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА следи крило на Арда

02 юни 2023, 09:44 часа • 1649 прочитания

ЦСКА следи отблизо крилото на Арда Светослав Ковачев. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. 25-годишният футболист се представя много силно през настоящия сезон и е попаднал в полезрението на „червените“. Както е известно „армейците“ планират да се подсилят с поне 3-4 нови попълнения за следващия сезон като една от позициите, на които се търси човек е именно по фланговете.

През настоящия сезон Светослав Ковачев има до момента 35 мача за Арда във всички турнири. В тях той се е отчел с шест попадения и е направил още толкова асистенции. Той може да действа по двата фланга на атаката, както и зад централния нападател. Ковачев е юноша на Лудогорец, а в кариерата си е носил още екипите на Дунав и Етър. Той има вече над 130 мача в родния елит.

Светослав Ковачев

Освен човек по крилата на „Армията“ търсят още ляв бек, централен защитник и централен нападател. Много наложително за Саша Илич е да бъде привлечен краен бранител, тъй като Брадли де Нойер получи тежка контузия и ще се възстановява няколко месеца.

Постът централен нападател също е невралгичен, след като се заговори, че ЦСКА ще продаде Дюкенс Назон през лятото. Той обаче няма качествен заместник в лицето на Дауда Бамба и Бисмарк Чарлс. Възможно и те двамата да си съберат багажа след края на сезона.

ОЩЕ: Крило на ЦСКА: Отиваме за победа срещу ЦСКА 1948, не можем да загубим дербито с Левски.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес