Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА плаща шестцифрена сума за таран, който е във върхова форма?

31 август 2024, 17:52 часа • 11249 прочитания

ЦСКА е на крачка от привличането на втори централен нападател. Става въпрос за тарана Блаж Крамер, който понастоящем е собственост на Легия Варшава. Ръководството на "армейците" е постигнало споразумение относно трансферната сума за правата на словенеца, която по медийна информация е над 1 000 000 лева. Играчът също е дал принципно съгласие да акостира в столичния гранд.

ЦСКА привлича Блаж Крамер?

Очаква се 191-сантиметровият футболист скоро да пристигне за подпис в София. Крамер има договор с Легия до края на сезона, а това лято бе много близо до трансфер на стойност 500 000 евро в турския Коняспор. Той дори пътува до южната ни съседка, но в крайна сметка сделката пропадна и се върна в полския тим, предават колегите от "Тема Спорт".

ОЩЕ: ЦСКА на Томаш се спука да пропуска, сгреши и загуби от Ботев Пловдив (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Таранът е в страхотна форма

Това обаче му подейства позитивно и от началото на кампанията той има 3 гола и 1 асистенция в 6 мача в местната Екстракласа, както и 2 попадения и 3 асистенции в 5 участия по пътя на Легия към основната фаза на Лигата на конференциите. Според информацията силната форма на Блаж Крамер е повишила цената му и ЦСКА ще трябва да плати повече от спазарените с Коняспор половин милион евро, за да се сдобие с още един централен нападател освен Годуин Коялипу.

Междувременно ЦСКА подписа с национал и реши голям проблем на Томаш (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес