Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА обяви как ще протече подготовката, „червените“ с четири контроли в Австрия

15 юни 2023, 13:42 часа • 1399 прочитания

Ръководството на ЦСКА обяви днес как ще протече лятната предсезонна подготовка на тима. „Червените“ ще проведат основната част от нея в Австрия, където момчетата на Саша Илич ще изиграят общо четири контроли.

Футболистите на ЦСКА ще се съберат на базата на тима в Панчарево на 20 юни. Те ще минат задължителните медицински прегледи, след което ще стартират тренировки. От клуба уточняват, че не се планира контрола на родна земя.

Ето как ще протече подготовката ни 🔥 Програма 👉 rb.gy/k6jyu *Часовете ще бъдат уточнени допълнително.

Posted by CSKA Sofia FC on Thursday, June 15, 2023

На 26 юни пък тимът лети за австрийския курорт Фулпмес. На същото място „червените“ бяха на подготовка и преди началото на изминалия сезон. Според информация от клуба всички са много доволни от условията и тренировъчните бази в града.

„Армейците“ ще останат в Австрия до 9 юни, като ще изиграят общо четири контроли. На 27 юни вицешампионите излизат срещу румънския Ботошани. На 1 юли е планирана проверка с полуфиналиста в Лигата на конференциите – Базел.

Три дни по-късно играчите на Саша Илич ще се изправят срещу шампиона на Азербайджан – Карабах, а на 8 юли е последната контрола срещу отбора на WSG Тирол. Часовете на срещите ще бъдат уточнени допълнително.

Днес пък стана ясно, че ръководството на ЦСКА ще предложи нов договор на един от лидерите на съблекалнята.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес