Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА излезе с официална позиция за Вечното дерби с Левски

21 август 2024, 17:07 часа • 1505 прочитания

Ръководството на ЦСКА излезе с официална позиция относно Вечното дерби срещу Левски. Както е известно, двубоят е насрочен за уикенда 14-15 септември като трябва да се състои на Националния стадион „Васил Левски“. Съоръжението обаче няма да бъде на разположение, тъй като на 14-ти е насрочен концерт на Андреа Бочели.

Националният стадион не е на разположение

Заради концерта на Андреа Бочели се заговори, че „сините“ са предложили Вечното дерби между Левски и ЦСКА да се изиграе на стадион „Георги Аспарухов“, но без гостуваща публика. Вчера стана ясно, че ръководството на „червените“ е категорично против подобен вариант.

❗️Позиция на ЦСКА във връзка с Вечното дерби По повод на медийния интерес, бихме желали да подчертаем категорично, че...

Posted by CSKA Sofia FC on Wednesday, August 21, 2024

ЦСКА иска отлагане на дербито

Днес шефовете на ЦСКА пуснаха дълга декларация, в която са категорични, че мачът трябва да се играе на Националния стадион „Васил Левски“ и то пред фенове на двата тима. Поради тази причина те искат срещата да бъде отложена за по-късна дата. Шефовете на "червените" се надяват, че Българският футболен съюз ще се съобрази с желанието им.

По-рано днес легенда на ЦСКА призова ръководството да върне две знакови фигури в клуба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес