Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"ЦСКА изглежда като пионерска организация, Стипич хем разплаква, хем разсмива"

20 август 2024, 19:56 часа • 995 прочитания

Бившият футболист на ЦСКА - Георги Георгиев-Гецата, даде своето мнение за случващото се в "армейския" клуб. Според ветерана "червените" футболисти изглеждат като пионерска организация, а старши треньорът Томислав Стипич хем разплаква, хем разсмива. 

"Играчите на ЦСКА приличаха на стресирани дечица"

"Въпреки че са изминали само четири мача и не е много редно да се правят генерални заключения, ще ви споделя мнението си. Като гледах двубоите със Спартак Варна и Славия, особено първото полувреме с белите, имах чувството, че някаква пионерска организация е облякла екипа на ЦСКА. Играчите приличаха на стресирани дечица. Никакъв характер. Отборът няма водач. Няма лидер, който да е истински армеец", заяви Георгиев пред "Блиц".

ОЩЕ: Стоян Орманджиев обясни защо се бави селекцията в ЦСКА

ВАР-ът на Actualno

За "чуждестранните недоразумения на треньорския пост в ЦСКА"

"Стипич хем разплаква, хем разсмива. Много е забавен. Каза, че ЦСКА ще стане шампион, но не уточни кой сезон. Това е подигравка. Пълна. Да престанат да водят чуждестранни недоразумения на треньорския пост в ЦСКА. Преди беше онзи майстор ли, чирак ли, дето си сменил името", коментира иронично бившият футболист.

Кой да бъде треньор на ЦСКА?

"Да докарат Мирослав Илич. Да пее, да танцува, да вкара малко настроение, пък май и от футбол разбира. Ицо Стоичков го познава. Да го докара, те са приятели. Като им попее на тренировка или точно преди мач, ще вдигне настроението. Ще стане купон. Ще летят здраво момчетата на терена. Тогава победите ще се завърнат. Дотук с шегите. Сега сериозно. Има добри български треньори. Има два отлични варианта – Любослав Пенев и Александър Томаш. Те са и цесекари, и добри специалисти", смята Гецата.

ОЩЕ: Стоичков: Ще има нов стадион! Ганчев направи чудеса, а "Армията" скоро ще блести

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес