Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА - Ботев Враца: Кога и къде да гледаме старта на "червените" на втория дял в Първа лига?

18 февруари 2024, 10:49 часа • 2657 прочитания

Българският гранд ЦСКА започва днес участието си във втория дял от сезона в Първа лига. "Червените" се изправят срещу Ботев Враца, като срещата ще се изиграе на Националния стадион "Васил Левски", където ЦСК ще домакинства по време на реконструкцията на стадион "Българска армия".

ЦСКА - Ботев Враца: ТВ и начален час

ЦСКА проведе зимната си подготовка на два периода - в България и в Турция. "Червените" направиха някои промени по състава си и сега ще искат да покажат ново лице, след като в края на есенния дял допуснаха ключова загуба от шампиона Лудогорец, и то в последния мач на стария стадион "Българска армия".

ЦСКА

В колко часа започва мачът на "Васил Левски"

Ботев Враца пък заема предпоследното 15-о място след есенния дял и ще опита да се пребори за оставането си в елита през втория дял от кампанията. За целта врачани ще искат да измъкнат поне точка срещу днешния си опонент ЦСКА. Двубоят на стадион "Васил Левски" започва в 17:45 часа.

Коя телевизия ще дава ЦСКА - Ботев Враца

Двубоят между ЦСКА и Ботев Враца ще бъде излъчван и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава ЦСКА - Ботев Враца, е Diema Sport. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите ЦСКА - Ботев Враца НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес