Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Черно море обърна Ботев Враца, Клаудиу Кешерю се завърна в efbet Лига (ВИДЕО)

12 август 2024, 23:17 часа • 1125 прочитания

Отборът на Черно море успя да обърне Ботев Враца и да го победи с резултат 2:1 като домакин на стадион "Тича" в среща от четвъртия кръг на новия сезон в Първа лига. "Моряците" изостанаха в резултата, но успяха да обърнат и да нанесат четвърта поредна загуба на врачани.

Черно море се измъкна невредим срещу последния в Първа лига

Браян Переа даде аванс на Ботев в 35-ата минута, но само пет минути по-късно домакините изравниха чрез Влатко Дробаров. След почивката гол на Живко Атанасов бе отменен от ВАР заради засада, но Васил Панайотов успя да вкара редовен гол в 70-ата минута.

ПФК Черно море - Ботев Враца

Клаудиу Кешерю се завърна в Първа лига с отменен гол

Малко по-късно гол вкара и Клаудиу Кешерю, но попадението му бе отменено. Румънецът се завърна в efbet Лига три години по-късно, за да облече екипа на Черно море. Припомняме, че дълги години той водеше атаката на българския шампион Лудогорец.

Локомотив София нанесе трета загуба на Септември

В друг мач от вечерта Локомотив София спечели столичния сблъсък със Септември с резултат 1:0 като гост. Красимир Станоев отбеляза единственото попадение в срещата в 11-ата минута. В продължението на мача пък Доналко Ака си изкара втори жълт картон за "железничарите" и бе изгонен.

В класирането Черно море заема четвърто място със 7 точки - на пет пункта от лидера Левски. Локомотив София също е със 7 пункта, но на седма позиция. Септември и Ботев Враца пък заемат последните две места, като и двата тима имат само поражения от старта на сезона. 

ОЩЕ: "Батман" Сангаре разкри рецептата за головете си и каза кой е "спусъкът" в Левски (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес