Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Български национал пред трансфер при Мъри в Гьозтепе

23 юни 2024, 17:16 часа

Български национал е пред трансфер в тима на Станимир СтоиловГьозтепе. Става въпрос за вратаря на ЦСКА 1948 Даниел Наумов. Това съобщиха медиите в Турция. Според информациите новакът в местната Суперлига проявява сериозен интерес към 26-годишния страж и може да опита да го привлече.

Реклама

Даниел Наумов има договор с ЦСКА 1948 още няколко дни

Както е известно, Даниел Наумов има договор с ЦСКА 1948 до края на юни, след което става свободен агент. Шефовете на тима от Бистрица опитаха да задържат вратаря с нов контракт, но той категорично отказа да преподпише с тима. Поради тази причина Наумов бе „замразен“ от ръководството на „червените“ и не е играл от края на есенния полусезон.

Даниел Наумов

Гьозтепе усилено търси нов вратар

Турските медии разкриват, че Станимир Стоилов и Гьозтепе усилено търсят нов футболист именно на вратарския пост и поради тази причина обмислят варианта да вземат Наумов без пари, когато контрактът му с ЦСКА 1948 изтече. Сериозен интерес към стража има и от страна на тимове от Полша, както и на швейцарския Сион, където той може да се събере с бившия си съотборник при „червените“ Георги Русев.

Наскоро пък се заговори, че Мъри може да привлече в Гьозтепе халф на Славия с едва 11 мача.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес