Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

България U21 - Полша U21: Кога и къде да гледаме важната квалификация на "лъвчетата"?

10 септември 2024, 08:00 часа • 2688 прочитания

Националният отбор по футбол на България до 21 години днес ще изиграе ключовата си квалификация срещу Полша по пътя към Европейското първенство в Словакия. Възпитаниците на Александър Димитров ще атакуват второто място, което може да им осигури класиране за финалите на шампионата на Стария континент.

ОБНОВЕНА: България U21 помечта за Евро 2025, но допусна скорострелен обрат от Полша (ВИДЕО)

България U21 - Полша U21: Начален час и ТВ

"Лъвчетата" ще опитат да повторят подвига си от гостуването в Източна Европа, където се наложиха с 1:0 през пролетта. "Трикольорите" заемат третата позиция с 12 точки - 3 зад "Дружина Полская". Според регламента трите най-добри отбора, заели второ място (без да се отчитат резултатите срещу последните), ще се класират директно за финалния турнир.

ОЩЕ: Викнаха по трима от Левски и ЦСКА при младежите, Славия е с цели шестима играчи

България U21

В колко часа започва мачът в "Овча Купел"?

Останалите шест подгласници ще трябва да преминат през плейофи. Ключовият сблъсък между националните гарнитури до 21 години на България и Полша е на 10 септември от 19:00 часа на стадион “Александър Шаламанов" в квартал "Овча Купел" в София.

Коя телевизия ще излъчи България U21 - Полша U21?

Мачът между България U21 и Полша U21 ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава двубоя, е "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите България U21 - Полша U21 НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес