Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

България - Северна Ирландия: Кога и къде да гледаме мача от Лигата на нациите?

08 септември 2024, 06:00 часа • 10565 прочитания

Националният отбор по футбол на България излиза тази вечер за втория си мач от груповата фаза на Лигата на нациите. "Лъвовете" се изправят срещу тима на Северна Ирландия на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, като целта е само една - победа, която да ни изкачи на първото място.

ОБНОВЕНА: 2 години по-късно: България най-накрая победи у дома и атакува първо място (ВИДЕО)

България - Северна Ирландия: Начален час и ТВ

България стартира с равенство участието си в новото издание на Лигата на нациите, след като завърши при резултат 0:0 с Беларус при гостуването си на неутрален терен в Унгария. "Трикольорите" може да съжаляват, че не спечелиха, след като пропиляха куп голови положения.

Станислав Иванов, национален отбор по футбол

В колко часа започва мачът на "Колежа"

Северна Ирландия пък стартира с победа, като надви Люксембург с 2:0. Сега тимът ще гостува на България на "Колежа", където се очаква да има и сериозно присъствие на фенове на българския тим. Срещата в Пловдив започва точно в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи България - Северна Ирландия

Мачът между България и Северна Ирландия ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава двубоя, е БНТ 1, както и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите България - Северна Ирландия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес