Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Босът на ФКСБ скастри своите след отстраняването на ЦСКА 1948

04 август 2023, 17:57 часа • 1272 прочитания

Собственикът на ФКСБ Джиджи Бекали разкритикува остро футболистите на тима въпреки победата с 3:2 над ЦСКА 1948 и отстраняването на българския отбор във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Босът на румънците бе категоричен, че играчите не са се представили на нужното ниво.

Бекали не е доволен от представянето на ФКСБ

Бекали говори пред румънските медии след отстраняването на ЦСКА 1948 и заяви, че „червените“ са отбелязали двете си попадения с единствените си два удара към вратата на ФКСБ. Той също така изрази задоволството си, че е познал, че тимът му ще елиминира съперника си.

ЦСКА 1948 ФКСБ

„Трябваше да затворим мача много по-рано. Казах, че ще победим и победихме. Аз познах! Нямаше интрига, вкараха ни два гола с два удара към вратата. Но съм разочарован от моите играчи. Трябваше да спечелим с три-четири гола разлика, да може отборът да съхрани сили за следващите мачове".

"Джокович беше най-добрият, само той не ме разочарова. Олару даде много грешни пасове, Тави Попеску влезе и губеше всяка топка, без да е атакуван от никого“, каза Бекали.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес