Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боримиров: Знаем как се свири за Лудогорец, създадоха си организация в БФС (ВИДЕО)

15 юли 2024, 11:27 часа • 1443 прочитания

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров даде обширно интервю, в което засегна темата за хегемонията на Лудогорец. Бившият полузащитник на "сините" твърди, че разградчани са си създали организация в Българския футболен съюз, но се надява с идването на новия президент - Георги Иванов, това да се промени.

Директор в Левски захапа Лудогорец

„В Левски и ЦСКА никога не се е поставяло нещо за цел. Тези два отбора винаги са се борили за първото място. Това е генетично заложено при нас. Тук въпросът е за хегемонията, която наложи Лудогорец през последните години, и организацията, която направи във Футболния съюз и при съдиите, не ми харесва", заяви Боримиров в интервю за gospodari.com.

ОЩЕ: Генчев отрече слухове за халф на Левски и каза как ще приключи селекцията (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Двойният аршин в българския футбол

Били сме свидетели на мачове, в които знаем как се свири на Лудогорец и как на нас. Порязвани сме по най-бруталните начини. Надявам се с идването на новия президент на БФС в лицето на Георги Иванов това нещо да се промени и да се даде възможност на клубовете - който заслужава, да спечели титлата“, каза още изпълнителният директор на Левски.

ОЩЕ: Левски стигна до частичен обрат за секунди, новият таран дебютира с греда (ВИДЕО)

Вижте изказването на Даниел Боримиров след 52-рата минута.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес