Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боримиров: Левски си поставя високи цели и ще се бори и на двата фронта

10 ноември 2023, 12:35 часа • 757 прочитания

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров коментира тегления днес жребий за Купата на България. Както е известно, „сините“ ще се изправят на 1/8-финалите на турнира срещу Хебър Пазарджик, но първо трябва да отстранят Дунав Русе.

Бившият полузащитник сподели, че Левски винаги си поставя високи цели и ще се бори и на двата фронта тази година – Първа лига и Купата на България. Даниел Боримиров също така коментира и темата с евроквалификацията между националния отбор и Унгария, която ще се играе пред закрити врата.

Боримиров очаква силно представяне от Левски

Левски

„Първо трябва да се концентрираме върху отстраняването на Дунав Русе и след това да мислим за Хебър. Такъв ни е късметът. Когато един клуб си поставя високи цели, трябва да ги преследва. За Левски това означава победи и в двете срещи. Разбира се, Левски винаги се е борил на двата фронта. Така ще бъде и тази година“.

„Не съм запознат в детайли относно решението България – Унгария да се играе при закрити врата. Винаги футболът е за феновете, така че жалко е, когато се играят значими мачове на празни трибуни. Много жалко. Не бих искал да коментирал, защото не съм наясно в детайли“, каза Боримиров.

Вчера мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че е категорично против управлението на БФС.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес