Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивша звезда на „орлите“: Лудогорец трябва задължително да влезе в групите на Лига Европа

21 август 2024, 11:47 часа • 554 прочитания

Бившата звезда на Лудогорец Марселиньо е категоричен, че „орлите“ трябва задължително да победят Петрокуб и да влязат в групите на Лига Европа. Бразилецът говори пред колегите от „Тема спорт“ като допълни, че футболистите на Захари Сираков трябва да играят смело и да мислят единствено за крайния успех.

Марселиньо коментира и тежката загуба от Карабах с 2:7 в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Той изрази съжалението си за уволнението на Георги Дерменджиев, но смята, че след такова поражение е нямало вариант той да остане на поста си.

„Да вдигат главите и да играят смело“

Марселиньо

„Много боли от такава загуба (б.р – от Карабах). Този лош резултат обаче остава за историята. Но това е футбола. Сега момчетата победиха Левски в дербито и това ще се отрази положително. Лудогорец трябва задължително да победи Петрокуб и да влезе в групите на Лига Европа. Да вдигат главите и да играят смело. Трябва да мислят единствено и само за крайния успех“.

„Това е добър момент за промяна, защото не е нормално да паднеш с 2:7 вкъщи. Беше грозно това срещу Карабах. Сега трябва единствено победа и нищо друго. В главите на всички трябва да е само тази мисъл. Не познавам новия временен треньор Захари Сираков. Радвам се, че ще има за помощник Светослав Дяков“.

„Съжалявам за Георги Дерменджиев. До реванша с Карабах отборът вървеше добре. Даже спечели първия двубой в Азербайджан, но нямаше как да остане начело след тази грозна загуба с 2:7. Това е недопустимо за Лудогорец“, каза бразилецът.

Вчера пък стана ясно, че Лудогорец преговаря със сръбски треньор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес