Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивша звезда на Левски подсилва Берое?

06 юли 2024, 16:49 часа • 1178 прочитания

Бивша звезда на Левски може да подсили Берое. Става въпрос за бразилското крило Паулиньо, който носи екипа на „сините“ в продължение на три години – между януари 2018-та и януари 2021-ва. Това съобщиха колегите от „Кота спорт“.

Паулиньо е свободен агент 

За последно 31-годишният бразилец носи екипа на корейския Шеонджу. Неговият договор с клуба обаче изтече и не бе подновен. В момента Паулиньо е свободен агент, което означава, че той ще излезе без пари на старозагорци.

Паулиньо

Шефовете на Берое вече са влезли в контакт с бразилеца 

Според информациите ръководството на Берое вече е влязло в контакт с Паулиньо. Той обаче ще може да се присъедини към тима след началото на новия сезон, който започва в края на този месец. Очаква се в следващите дни да има яснота около бъдещето на лявото крило.

Паулиньо в Левски 

Паулиньо пристигна в Левски в края на януари 2018-та като свободен агент, след като договорът му с украинския Зоря Луганск изтече. Той изигра общо 97 мача за „сините“ във всички турнири, в които реализира 23 попадения и направи 16 асистенции. В средата на януари 2021-ва бразилецът бе продаден на тима от ОАЕ Хор Факан срещу 300 хиляди евро.

Преди дни пък Берое продаде голямата си звезда в Аржентина.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес