Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

БФС представи нов спонсор (ВИДЕО)

17 юли 2024, 15:42 часа • 585 прочитания

Българският футболен съюз обяви нов спонсор на реферите. Букмейкърска компания ще си партнира в съдийството и нейното лого ще бъде на фланелките на арбитрите. Новината бе съобщена на официална пресконференция в базата на родната централа в "Бояна".

Букмейкърска компания и БФС ще работят заедно

На срещата присъстваха старши мениджърът на съдиите към БФС Стоян Алексиев, арбитрите Никола Попов и Волен Чинков, както и представителят на компанията Тодор Георгиев.

ОЩЕ: Димитър Бербатов е готов пак да се кандидатира за президент на БФС

ВАР-ът на Actualno

"Наложихме се вече на пазара и за нас е чест да си партнираме с БФС и съдиите през настоящия сезон. Винаги сме целяли да подкрепяме българския спорт. Наблюдаваме как добре се развива българското съдийство и постоянният стремеж за развитие във всяко едно естество", подчерта бранд мениджърът на компанията Тодор Георгиев.

"Радвам се, че имаме възможност да работим с една от водещите компании в България. За съдийството е важно да бъдем подпомагани. Вярвам, че това ще бъде едно добро партньорство. Пожелавам на всички един успешен сезон и нещата да вървят във възходяща посока", заяви от своя страна Стоян Алексиев.

ОЩЕ: Димитър Пенев вярва, че Гонзо ще направи най-доброто за българския футбол

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес