Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Беларус – България: Кога и къде да гледаме първия мач на „лъвовете“ в Лигата на нациите?

05 септември 2024, 09:32 часа • 8690 прочитания

Националният отбор по футбол на България гостува днес на състава на Беларус в първия си мач от тазгодишното издание на Лигата на нациите. Момчетата на Илиан Илиев ще искат да стартират участието си в надпреварата с положителен резултат и ще търсят задължителна победа в срещата.

Беларус – България: Начален час и ТВ

Националният селекционер на България Илиан Илиев заяви преди мача, че всеки един от играчите му трябва да загърби егото си и отборът да опита да играе качествен футбол. Добрата новина за наставника е, че няма контузени състезатели и той ще може да разчита на всички повикани в тима.

Национален отбор по футбол на България

В колко часа започва Беларус – България?

Срещата между Беларус и България е тази вечер и започва в 21:45 часа. Двубоят ще се състои на неутрален терен и поради тази причина ще се играе в унгарския град Залаегерсег. Главен съдия на мача е румънецът Овидиу Хацеган.

Кои телевизии ще предават Беларус – България?

Двубоят между Беларус и България ще бъде предаван пряко по телевизията. Каналите, които ще излъчват мача са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате срещата, но може да проследите Беларус – България НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес