Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алекс Колев: Трудно е, тъй като всички отбори играят на 200% срещу Левски

29 юли 2024, 11:45 часа • 697 прочитания

Нападателят на Левски Александър Колев коментира представянето на отбора след първите два кръга от родното първенство. Юношата на „сините“, който се завърна в клуба преди старта на кампанията. сподели че за него и съотборниците му е доста трудно, тъй като всички отбори играят на 200 процента срещу столичани.

Колев получи днес наградата за „Играч №1“ на първия кръг на Първа лига, след като се отчете с гол и асистенция при разгромната победа на Левски над Локомотив София с 6:1. 31-годишният офанзивен футболист бе категоричен, че ще е необходимо време, за да свикнат играчите с новата тактика наложена от Станислав Генчев.

„Трябва време, докато нещата се стиковат“

Левски Евертон Бала Карлос Охене

„Левски доста време не можеше да победи в първия кръг. Успяхме да пречупим този карък. Всяко начало е трудно, независимо срещу кого играеш, още повече, че всички отбори играят не на 100, а на 200% срещу Левски така че е доста трудно, но сега ще имаме по-сериозен съперник, обигран отбор“.

„Още един добър тест, за да видим докъде сме стигнали, въпреки че имаме още накъде да надграждаме и върху какво да работим в отбора. За мен най-важното е отборът да върви. Когато отборът върви, аз ще съм добре, всички ще са добре. Най-важно е да радваме синята публика. Ще трябва време, докато нещата се стиковат. Г-н Генчев избра нова тактика, не може да стане от днес за утре“, каза нападателят.

Днес стана ясно, че нападател на Левски е под въпрос за предстоящия мач с Локомотив Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес