Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 дни преди Конгреса: Гонзо вече е фаворит на букмейкърите за шеф на БФС

07 март 2024, 13:20 часа • 3874 прочитания

Фейсбук страницата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов", която се превърна в организатор на протеста срещу Българския футболен съюз в края на миналата година, заяви, че Георги Иванов – Гонзо вече е фаворит номер 1 за спечелване на изборите за президент на футболната централа на 15 март.

Георги Иванов – Гонзо с най-големи шансове да стане президент на БФС?

От Фейсбук страницата публикуваха коефициентите на един от водещите букмейкъри в България, според които Гонзо е с най-големи шансове да стане президент на БФС. Коефициентът за негова победа на изборите на 15 март и 1.80, докато ставката за Димитър Бербатов е 1.90. На трета позиция идва Михаил Касабов с 3.00 коефициент.

Гонзо

Гонзо пред Бербатов според букмейкърите

"8 дни до Конгреса. Гонзо вече е фаворит на букмейкърите. Това означава, че планът на Боби Михайлов върви по план. Човекът, който не знае чужд език, спорно е дали има образование, обикаля клубове и прилага същата схема - заплахи какво ще стане, ако не се гласува за "статуквото", обещания за няколко топки, конуса и билета за националния отбор и т.н."

"Старата песен на нов глас... Остава един уикенд, в който може да се видите с клубовете си и да им кажете, че искате промяна, иначе... още 2-5-10-18 години от същото", написаха от Фейсбук страницата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов".

ОЩЕ: Ето кои са 7-те кандидати за президент на БФС

8 дни до Конгреса ❗️Гонзо вече е фаворит на букмейкърите. Това означава, че планът на Боби Михайлов върви по план....

Публикувахте от Оставка на БФС начело с Боби Михайлов в Четвъртък, 7 март 2024 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес